Vom deschide locuri în următoarea noastră antrenor de nutriție de precizie miercuri, 13 iulie 2022.

Vom deschide locuri în următoarea noastră antrenor de nutriție de precizie miercuri, 13 iulie 2022.

Și …

 • În general, abilitățile care trebuie învățate au probabil o întreagă comunitate de profesori care vă pot ajuta să le învățați. Sunt cei care vă pot ghida cu exactitate și vă pot evalua.
 • Cu alte cuvinte, puteți face aproape sigur acest lucru pe care doriți să îl faceți .

  Tot ce ai nevoie este antrenorul și practica.

  Informațiile nu sunt abilitate

  Acum, este posibil să citești această gândire: „Da, dar știu ce să mănânci!” Sau „Da, dar lucrez de ani buni!”

  Deci, este posibil să aveți câteva informații . Este posibil să aveți chiar și câteva experiență .

  , dar asta este diferit de a avea abilitățile .

  ca, puteți urmări curse de mașini la televizor toată ziua. Ați putea asculta discuțiile cu mașina sau chiar să știți cum să remediați mașinile singuri. Ați putea recita majoritatea legilor în trafic din orașul dvs. instruit ca șofer; Dacă nu ați practicat și rafinat și reevaluat continuu abilitățile dvs. de conducere sub conducerea unui antrenor expert, sunteți aproape sigur că nu un șofer grozav .

  La fel cu mâncarea bine și Exerciții fizice.

  Puteți citi blogurile de fitness și nutriție. Puteți urma sporturi sau vizionați spectacole de gătit. Puteți sta în magazine alimentare ecologice sau pe piețele fermierilor. Puteți deține un storcător sau o bandă de alergare.

  dar știind ce să cumpărați și știind cum să gătiți nu este la fel ca având Abilitățile necesare pentru a scoate toate acestea, săptămână după săptămână și lună după lună, în contextul vieții tale moderne agitate.

  la fel cum ai avut nevoie de îndrumare și practică pentru a -ți dezvolta abilitate la cântarea sau dezvoltarea software -ului sau predarea studenților elementari sau îți reglementează emoțiile sau scoate -ți copiii pe ușă dimineața … ai nevoie de antrenament pentru a învăța cum să mănânci bine și să rămâi sănătos.

  Dacă nu poți Faceți lucrurile

  Ei bine, puteți de fapt.

  Puteți repara orice vă enervează în prezent – obiceiurile dvs. alimentare, fiind fără formă, o accidentare sportivă neplăcută, acei al naibii de pantaloni care Nu se va potrivi …

  Singurul motiv pentru care nu ai reușit până acum și „continuă să te întorci aici” este că:

  • Probabil că probabil ai a ratat cel puțin un pas, încercând să fac lucrurile 2 înainte de lucrul 1 (sau lucrul 17 înainte de lucrul 1). Și/sau …
  • Este posibil să nu aveți încă abilitățile de a face lucrurile care vin înainte de ceea ce doriți să faceți. Este posibil să fie nevoie să exersezi să te îmbunătățești mai întâi 1. Este posibil să fie nevoie să obțineți ceva antrenor sau instrucțiuni.

  Deci Este doar o chestiune de proces și de achiziție de abilități – nu este un eșec personal .

  Câteva sugestii:

  Engineer In Reverse

  pentru a face o mapare cum să faci un lucru pe care vrei să -l realizezi, mai întâi Gândiți -vă la rezultatul pe care îl doriți, apoi lucrați înapoi.

  Vedeți dacă vă puteți imagina toți pașii – fiecare pas individual, minuscul, ar trebui să faceți pentru a crea acel rezultat.

  Desenați-vă o hartă chestie cu lucruri sau încercați să completați semifabricatele de mai multe ori:

  „Pentru a ____, trebuie să ____.”

  De exemplu:

  Rezultatul Vreau: ajungeți la sală trei zile pe săptămână.

  • Pentru a ajunge la sală trei zile pe săptămână, trebuie să rămân la o rutină obișnuită .
  • Pentru a rămâne la o rutină obișnuită, trebuie să construiesc acea rutină și să o pun în calendarul meu.
  • Pentru a construi această rutină și a o pune în calendarul meu, Trebuie să -mi dau seama de cât timp voi avea nevoie pentru fiecare Călătorie la sală.
  • Pentru a -mi da seama de cât timp voi avea nevoie, trebuie să adaug cât timp îmi durează hainele de gimnastică, să ajung la sală, să mă antrenez și să mă întorc Acasă.
  • Pentru a pune sala de sport în calendarul meu, trebuie să găsesc trei sloturi pe săptămână care oferă timpul de timp pe care tocmai l -am calculat.

  și așa pe.

  Veți observa că există o mulțime de lucruri care trebuie să se întâmple aici – lucruri la care probabil nu ați gândit niciodată la început.

  păstrați -l simplu; Nu fi copleșit sau încearcă să ataci totul dintr -o dată.

  Tot ce trebuie să faci este să abordezi un lucru mic la un moment dat, în mod ideal cel mai timpuriu, cel mai fundamental pas.

  De exemplu, dacă obiectivul tău este să ajungi la sală, încearcă doar să te obișnuiești să folosești un calendar pentru a-ți planifica timpul săptămâna aceasta.

  În această perioadă inițială de construire a abilităților, s-ar putea să nu chiar faceți -o la sală . Asta nu contează; Lucrezi la Calendar Thing chiar acum.

  Săptămâna viitoare, vei putea face următorul lucru.

  Iată o mică diagramă pe care o folosim în antrenorul nostru de nutriție de precizie program. Acesta arată cum ceea ce fac astăzi clienții se vor adăuga în cele din urmă la rezultatul/obiectivul de coaching de nutriție de precizie pe care l -au stabilit pentru ei înșiși.

  Obțineți un antrenor bun

  cel mai rapid mod de a evalua cu exactitate abilitatea dvs. Și performanța – și pentru a face lucrurile mai bine – este să obțineți ajutor de la un antrenor expert.

  Amintiți -vă cât de important este să vă verificați oglinzile și punctele oarbe? Da, antrenorii ajută cu asta. Niciunul dintre noi nu se naște experți la nimic.

  Antrenorii sunt ca panoul dvs. de instrumente și vizibilitatea. Acestea oferă informații utile pentru a vă ghida în direcția corectă și pentru a oferi feedback continuu cu privire la modul în care faceți.

  la fel ca un vitezometru sau un ecartament de combustibil, nu vă judecă; Acestea vă ajută să luați decizii în cunoștință de cauză cu privire la ce să faceți în continuare.

  Ce să faceți în continuare

  Dacă doriți să vă îmbunătățiți, nu încercați să abordați toate Lucrurile din acest lucru dintr -o dată.

  Încep mici. Iată cum.

  • Fii coachiabil. Acceptați feedback. Au „Mintea începătorilor”. Fii deschis la ideea că percepțiile tale pot fi inexacte.
  • Lasă -te „imperfect”. Este complet bine să sugi lucrurile. Dacă doriți să vă îmbunătățiți la lucruri, puteți. Este nevoie doar de învățare, îndrumare și practică. Fără biggie.
  • Revizuiește și planifică toate etapele implicate în ceea ce încerci să faci. Apoi, subdivizați acești pași … pentru că probabil ați ratat mai multe de care nu ați fost nici măcar conștient.
  • continuați să lucrați înapoi și să căutați legături în lanț. De fiecare dată când te blochezi, fă o „analiză de inginerie inversă”. Ce trebuia să se întâmple înainte de ceea ce încercați să faceți?
  • Lucrați la un lucru la un moment dat. Nu încercați să faceți toate lucrurile. Faceți doar un lucru după ceva timp.
  • Măsurați și evaluați. Puteți să credeți că puteți sau nu puteți face un lucru … dar de unde știți ? Aflați cum să măsurați obiectiv ceea ce faceți: utilizați cronometre, măsuri de casete, fotografii sau alte modalități de urmărire și documentare a faptelor și datelor.
  • Obțineți feedback, instrucțiuni și coaching. Uită-te in jur. Cine te poate ajuta să te îmbunătățești la lucruri? (Sugestie, Sugestie: Suntem destul de buni la asta.)

  dorim ajutor pentru a deveni cea mai sănătoasă, mai potrivită, cea mai puternică versiune a dvs.?

  Majoritatea oamenilor știu că este regulat Mișcarea, mâncarea bine, somnul și gestionarea stresului sunt importante pentru a arăta și a te simți mai bine. Cu toate acestea, au nevoie de ajutor pentru aplicarea acestor cunoștințe în contextul vieții lor ocupate, uneori stresante.

  În ultimii 15 ani, am folosit metoda de antrenare a nutriției de precizie pentru a ajuta peste 100.000 de clienți să piardă grăsimea, să devină mai puternici și îmbunătățiți-și sănătatea lor … pe termen lung … indiferent de provocările cu care se confruntă.

  este și motivul pentru care lucrăm cu profesioniștii pentru sănătate, fitness și wellness (prin nivelul nostru 1 și nivelul 2 Programe de certificare) pentru a -i învăța cum să -și antreneze propriii clienți prin aceleași provocări.

  interesat de antrenorul de nutriție de precizie? Alăturați -vă listei de presale; Vei economisi până la 54% și vei asigura un loc cu 24 de ore mai devreme.

  Vom deschide locuri în următoarea noastră antrenor de nutriție de precizie, miercuri, 13 iulie 2022.

  Dacă sunteți interesat de antrenor și doriți să aflați mai multe, v -aș încuraja să vă alăturați listei noastre de presale de mai jos. Fiind pe listă vă oferă două avantaje speciale.

  • Veți plăti mai puțin decât toți ceilalți. La Precision Nutrition ne place să răsplătim cei mai interesați și motivați oameni, deoarece fac întotdeauna cei mai buni clienți. Alăturați -vă listei de presale și veți economisi până la 54% reducere la prețul publicului general, care este cel mai mic preț pe care l -am oferit vreodată.
  • Aveți mai multe șanse Obțineți un loc. Pentru a oferi clienților îngrijirea personală și atenția pe care o merită, deschidem programul doar de două ori pe an. Ultima dată când am deschis înregistrarea, ne -am vândut în câteva minute. Prin alăturarea listei de presale, veți avea ocazia să vă înregistrați cu 24 de ore înainte de toți ceilalți, creșteți -vă șansele de a intra.

  dacă sunteți gata să vă schimbați corpul și viața voastră , cu ajutorul celor mai buni antrenori din lume, aceasta este șansa ta.

  [Notă: Dacă sănătatea și fitness -ul tău sunt deja sortate, dar ești interesat să îi ajute pe ceilalți, consultați Precision Nivelul nostru 1 Programul de certificare].

  Antrenorii PN au fost ocupați în ultima vreme. Ne -am gândit la obiectivele noastre. Săpând adânc în scopul nostru de capital-P. Apoi împărțind aceste obiective în sarcinile care se potrivesc cu actualizarea acestor obiective.

  Totul face parte din a ne împinge până la marginea noastră și apoi aruncând o privire peste această margine. Și este foarte mult ca ceea ce fac clienții noștri în mâncarea slabă și înfricoșătoare la Brawny:

  1. Dă -ți seama ce contează cu adevărat;
  2. Dă -ți seama cine vrem cu adevărat să fim; Apoi
  3. Dă -ți seama cum să ajungem acolo.
  4. Cum putem fi antrenori mai buni pentru clienții noștri – da – dar, de asemenea, cum ne poate aduce acest antrenor într -o aliniere mai bună Cu propriile noastre valori și scopul nostru?

   Este o întrebare simplă, dar nu un răspuns ușor.

   Game-figant My Golurile mele

   Antrenorul mare Krista Scott-Dixon recent A trecut echipa de antrenor PN mingea, întrebându -ne:

   „Doar pentru o zi, cum îți poți face treaba mai mult ca un joc sau un sport? Cum puteți manifesta ziua perfectă a antrenorului, aducând propriile tale unități unice pentru a juca? ”

   ca antrenor nou, acest lucru părea o cerere considerabilă. Petrec mult timp verificând toate căsuțele de pe lista mea de activități, întrebându-mă dacă fac totul bine, încercând să ating un echilibru între a fi suficient și a face prea mult.

   Eu sunt absolut Iubesc -mi meseria, dar hai să ne confruntăm, a fi un antrenor de mâncare slabă poate părea uneori multă muncă. Ce aș putea face mai mult că nu fac deja? M -am gândit.

   și există răspunsul:

   „Asigurați -vă că meseria mea nu este întotdeauna o muncă grea. Faceți -l distractiv! ”

   Tocmai am văzut un tedtalk de Shawn Achor. Big Boss Dr. Berard a recomandat acest videoclip pe pagina sa de Facebook.

   Am fost aruncat de discuția lui Shawn. Cu bucurie și umor, el a prezentat o serie de cercetări care arată că creierele noastre funcționează în cel mai bun moment nu atunci când sunt negative sau chiar neutre, dar când sunt pozitive.

   El a demonstrat cum fericirea nu nu Urmează munca grea și succesul … că fericirea este de fapt combustibilul pentru munca grea și succesul.

   toate luminile din capul meu au apărut. Cum aș putea să -mi folosesc umorul, optimismul și meșteșugurile pentru a crea ceva care mă ajută să mă îndrept spre „Fericirea primul”?

   Primul lucru care mi -a venit în minte, destul de ciudat… sclipici. Trebuie să aibă sclipici.

   roata strălucitoare a fericirii (mulțumită clientului Le Amanda Wolf pentru editarea fotografiilor)

   sclipirea obiectivelor mele

   Am petrecut o întreagă duminică după -amiază, făcând ceea ce numesc eu Roata strălucitoare a fericirii (sau GWH) dintr-un top de fișiere, unele vopsele și, desigur, sclipici magic.

   am scanat web numere și un grafic de pointer mișto.

   Nu este perfect, dar sigur m -am distrat să fac asta și să mă gândesc cum m -ar ajuta cu misiunea mea.

   Rapid înainte până luni dimineață – Ziua jocului. Aceasta a fost ziua în care voi testa pe teren GWH și voi afla dacă m-ar ajuta să am cea mai bună zi de antrenor.

   planul? Ori de câte ori am început să mă simt încordat, obosit sau fruntea mea scrâdea așa cum se întâmplă atunci când încerc să salvez lumea, pur și simplu m -aș opri și m -aș învârti roata.

   fiecare număr de pe GWH reprezintă un Set de sarcini distractive, minunate – sarcini pe care le -am făcut eu – pentru a mă pune într -un cadru mai pozitiv al minții.

   Unele sarcini sunt puțin serioase – de exemplu, #6 este „Stand în fața o oglindă și spune-ți ceva foarte important fără să vorbești. ”

   Unele sunt cvasi-educaționale-de exemplu, #1 este„ Mergeți la www.translate.google.com și învață cum să spun „Sunt minunat – Într -o altă limbă. Spune -ți asta în fiecare dimineață. ”

   Alții sunt puțin nebuni – de exemplu, #5 este„ Practică -ți râul de film; Urmăriți acest lucru pentru inspirație. ”

   De unde wow bust forum au venit toate sarcinile posibile? Din nou, le-am creat- care a fost o modalitate foarte bună de a-mi petrece duminica seara. Am făcut trei sarcini pentru fiecare număr, așa că înseamnă că am venit cu 36 de moduri amuzante, provocatoare, care schimbă mintea de a fi instantaneu mai fericit.

   Am muncit foarte mult la asta. Dar nu mi s -a părut deloc muncă. Și bonusul este că cineva mă plătește să fac această așa-numită lucrare-să mă joc cu sclipici, să-mi dau împreună un spinner make-shift și să conștientizezi zeci de moduri de a simți și de a fi minunat !!

   pe care l-am avut cu siguranță a găsit fluxul. Se pare că GWH își lucra magia pe mine înainte de a face chiar primul meu rotire.

   și ziua jocului a fost un succes uriaș, apropo.

   mi s -a părut că îmi iau toate cutiile Verificată ca de obicei, dar mi s -a părut să comunic mai deschis, să mă raportez la ceilalți mai compatibili și să mă simt mai reușit ca antrenor și ca ființă umană.

   Am împărtășit experimentul meu fericit cu colegii mei la un antrenor Întâlnirea în aceeași săptămână, stabilind un nou nivel de goofiness pe care nu -l mai văzuseră în mine. Cred că această sarcină demonstrează cu siguranță că sunt oficial „din scoica mea”.

   punând bucurie pentru a lucra pentru tine

   ești un muncitor intens? Vă simțiți că vă simțiți cheltuiți, dorind să „check-out” sau să aveți nevoie să „schimbați viteze”? Vrei să faci munca mai distractivă, mai atrăgătoare și atrăgătoare? Sau pur și simplu doriți câteva idei pentru a vă îndepărta de blocajul „pentru totdeauna frustrat”?

   Ei bine, GWH poate fi doar ceea ce aveți nevoie. Și este gratuit! ) serviciul obiectivelor noastre. Pierdem distracția. Bucuria simplă. Piesa. Și, ca urmare, pierdem și mojo -ul creierului. Muncind mai mult, de fapt ajungem să lucrăm mai puțin eficient.

   Dar, valorificând fericirea, distracția și energia creativă a creierului nostru, de fapt, ajungem să facem lucruri grozave. Și iată partea mișto – ai deja această energie în tine. Ești conectat pentru asta, chiar în celulele creierului tău. Mulțumesc, evoluție!

   GWH m -a învățat că a pune bucuria mai întâi poate alimenta un succes mai mare, chiar și poate mai ales – când vine vorba de transformările corpului. Am văzut acest efect de primă mână în propriii mei clienți. Dacă vor fi fericiți mai întâi, transformarea corpului este sigur că va urma. Și, în viitoarele postări pe blog, voi împărtăși mai multe secrete inspirate de GWH de la clienții PN.

   În ceea ce mă privește, am un nou loc de muncă acum. Da, sunt încă un antrenor dedicat de mâncare slabă. Dar m -am angajat doar ca director al fericirii. Și îmi place Office View.

   știm că doriți să o rotiți

   Alluarea strălucitoare a roții ai curios? Dacă da, acordați -vă pe pagina noastră de Facebook Precision Nutrition în această vineri, 13 aprilie. Veți avea șansa să o luați singur.

   Aflați mai multe

   Vrei să intri în cea mai bună formă a vieții tale și să rămâi așa în bine? Consultați următoarele cursuri de transformare a corpului de 5 zile.

   cea mai bună parte? Sunt total gratuite.

   Pentru a vedea cursurile gratuite, trebuie doar să faceți clic pe unul dintre linkurile de mai jos.

   • Transformarea corpului Curs de 5 zile pentru femei
   • Transformarea corpului Curs de 5 zile pentru bărbați

   În urmă cu un an, aceste 25 de femei au fost suprasolicitate, în formă și aproape din speranță. Acum, după 12 luni de antrenor de nutriție de precizie, și -au transformat sănătatea, corpul și viața.

   au, de asemenea, șansa de a lua acasă o parte din cei 125.000 de dolari în bani premiați pe care i -am angajat cu clienții de top din această rundă.

  این نوشته در blog ارسال شده است. این لینک مستقیم به این نوشته است.